top of page

Emocijas. Jūtas un sajūtas.



🌺 Aicinu uz jaunu ceļojumu savā sajūtu pasaulē! 🌺


🌺 Šodien, kad psiholoģija meklē visus atrisinājumus smadzeņu sinapsēs, mēs esam aizmirsuši ko nozīmē patiesi sajust visu notiekošo savā sirdī, savā ķermenī. Tas, ka jārunā par emocijām jau ietilpst obligātajā pamatkomplektiņā mūsdienīgam cilvēkam. Emocionālais intelekts tiek novērtēts augstāk par IQ. Bet.. atkal tas ir tikai prātā.


🌺 Kad Dvēsele ienāk šeit un sāk veidot savu jauno ķermeni fiziskajā pasaulē, pirmo viņa izveido sirdi.❤️ Un tieši par sirdi vismazāk domājam, kad sakām, jā man ir emocijas. Mēs zinām, ka sajūtas, tas nozīmē just. Taču turpinām domāt prāta tēlos nevis just un piedzīvot. Mēs gribam zināt, nevis būt. Un tas vēl aizvien ir ceļš prom no sevis.


🌺 Esmu izgājusi garu ceļu emociju pasaulē un tikai pavisam nesen iemācījos just patiesi, saklausīt ķermeņa impulsus un ieraudzīt prāta viltīgos manevrus, kas atkal un atkal aizved mani prom no sevis, no sevis sajušanas.


🌺 Strādājot ar Baha ziedu esencēm, kuras līdzsvaro un stabilizē emocionālos stāvokļus, nekad nebiju iedziļinājusies kā ir pa īstam sajust, nevis tikai teorētiski aprakstīt un atpazīt. Mani mācīja atpazīt, un to var ļoti labi izdarīt, ja saprot pareizos algoritmus. Bet pa īstam ir tad, kad var sajust notiekošo sevī, ienest prātu sirdī, to ķermenī ieraudzīt un pieskarties netveramajam starojumam, enerģiju veidojumam, kas ir mūsu emocionālais ķermenis.


🌺 Noteikti ir ļoti daudz cilvēku, kuriem šī jušana ir dabiska, tā atnāk, esot dabā, vērojot putnus un dzīvo radību rosīšanos. Man šīs klātbūtnes nebija. Es jutu, bet nesapratu kas tas ir, kā fiziskais un emocionālais ķermenis mijiedarbojas. Un, ja nezini, kā tev trūkst, tad nezini arī ko tev vajag. Bet visu var atrast un iemācīties un ceļš atveras meklētājam.


🌺 Es aicinu piedalīties un izmēģināt jaunu personīgās izaugsmes instrumentu - emocionālās apzināšanās tehniku.


🌺 Tā ir spēja un meistarība atrasties vertikālajā laikā, piedzīvot atklāsmes un vērot procesu kā ieraugot un nosaucot vārdā līdz šim neapjausto, brīnumainā veidā atbildes iznirst no zemapziņas dzīlēm.


🌺 Par emocijām, sajūtām un savu pieredzi stāstīšu video nodarbībā Youtube,15. martā, plkst. 13:00, ar ierakstu arī pēc tam:

https://youtu.be/g19mjtLjHWI

🌺 Seko līdzi visam aktuālajam:

https://linktr.ee/IneseGulbe

bottom of page