top of page

Centrosoma

2023. gada 9. martā


Šūnas centrs jeb centrosoma ir kustību organoīds. To visbiežāk veido 2 mazi graudiņi - centriolas, ko ietver īpaša citoplazma - centrosfēra. Katra centriola ir cilindrveidīga, ar 9 pāriem garenisku pavedienu. Sevišķi liela nozīme tām ir šūnas dalīšanās periodā, arī spermatozoīda astītes pavediena, skropstiņepitēlija skropstiņu uc. kustīgu veidojumu attīstībā. (foto un informācija no vikipēdijas)


✍️Par procesiem. Pēc čenelinga.

✍️Tātad augstākas apziņas apstiprināja informāciju par centrosomu. Tā ir šūnas sastāvdaļa, kura bija atklāta jau sen, bet zinātnieki nezināja kam tā paredzēta, jo bija neaktīva. Un ap 12.gadu pēkšņi daudziem šī centrosoma sāka uzrādīt aktivitāti, sāka piedalīties šūnas darbībā.

Centrosoma pakāpeniski pārņem mitohondriju funkcijas. Ja centrosoma kļūst aktīvāka, mitohondriji kļūst mazāk aktīvi. Bet līdz šim tika uzskatīts un pierādīts, ka mitohondriji ir šūnu spēkstacijas. Šūnu barotāji un vielmaiņas procesu nodrošinātāji.

✍️Kad 12.gada sākumā parādījās un ļoti ātri pazuda informācija, ka Piena Ceļa galaktikas centrā melnā cauruma vietā ir nostājies pulsārs, zinātnieki bija šausmās. Kas tagad notiks?

Informācija pazuda, visiem aizbāza mutes, krievu zinātniece, biofiziķe Mironova, kura “neklausīja” un turpināja dot šo informāciju tika izslēgta no zinātnieku aprindām, un publiski izsmieta par muļķīgu apgalvojumu publicēšanu.

✍️Un vakar sapratu, ka notika tas tāpēc, zemei tikai daļēji izdevās veikt kvantu lēcienu. Viņa it kā nespēja pierotēt un nostiprināties centrālās saules fotonu joslā. Un tam ir dažāds izskaidrojums. Gan ārpusē esošo augstāko apziņu iejaukšanās, gan iemiesojumā esošo apziņu vibrāciju intensitāte.

✍️Un tagad 12 gadus pa mazlietiņam Zeme it kā mēģina “palekties” un trāpīt fotonu plūsmā. Un pavisam drīz saņemsim pilnu jaudu. Jo kad kritiskā masa ir aktivizèjusies, pārējais pievelkas monentā. Tie ir apm 64% no 100. Mēs tuvojamies šim pārlūziena punktam. Ja pareizi sapratu, tam vajadzētu notikt tuvāko pāris gadu laikā, iespējams 25.-27.gadam.

✍️Un šie centrālās saules fotoni aktivizē galaktisko kodu katram- vai centrālo kanālu, kas atrodas apmēram uz virsdrgunes. Tas ir kā mūsu galaktiskā pase vai dns parole. Pēc kuras ikviens otru atpazīst. Bet tā nav trešā acs. Punkts ir zemāk. Caur to jau vismaz 10 gadus tiekam aktivizēti jaunajās fotonu enerģijās. Šie z (zeta) stari, kuriem uz zemes nav līdzīgu, iedarbina šo galveno centrosomas kanālu, caur to aktivizē čiekurveida dziedzeri un dziedzeris sāk it kā atvērties., lapiņu pa lapiņai. Sāk darboties citā režīmā un pakāpeniski pārveido ķermeņa fiziku. Sākam atkalagūt savas superspējas.

✍️Zemei savukārt mainās fizikālie un ķīmiskie parametri, jo ūdeņraža molekulas kodola masa sāk samazināties. Un ūdeņradis ir pilnīgi visā fiziskajā un bioloģiskajā struktūrā, arī mūsu ķermeņus ieskaitot.

✍️Pateicoties centrosomas aktivitātei, ķermenis sāk pārveidoties, jo vairs nav nepieciešama pārtika un ūdens, lai nodrošinātu fizioloģiskos procesus. Mitohondriji paliek pasīvā stāvoklī. Notiek pārtikšana no prānas, var dzīvot no tīra gaisa. Jo elpošana pagaidām paliek. Un esam ceļā uz šo.

✍️Tāpēc tagad izšķiroši svarīgas ir tieši ķermeniskās prakses. Cik spējam šos fotonus caurvadīt un sevī aktivizēt. Jo plūsmas līdzīgi rentgena stariem sagrauj nesagatavotu ķermeni. Palikt miera punktā ir kardināli svarīgi, jo mierīga nervu sistēma daudz labāk asimilē sevī šos starus. Un tā nav nekāda ezotērika, tā ir fizika. Process ir saistīts ar centrālās saules 26 tūkst. gadu cikliem. Un esam jauna cikla sākumā.

✍️Līdzsvarot domas-jūtas-ķermeni. Galva-sirds-vēders. Tas ir vienkārši. Līdz ko pamani satraukumu, tā iekšēji savieno pieri ar sirds centru un velc staru uz vēderu. Vai visu ķermeni. Un viss pamazām nomierināsies jau sākumā. Un elpošana, protams, šim visam klāt.

✍️Nu tādas man atziņas un saprašana par informāciju, kuru caur Tomu deva augstākās apziņas. Tāda jaunā un esošā savienošana sanāca.

✍️Un vēl bija info par saules bērniem. Tie jau nāk kā pilotprojekts sestajai rasei. Jo cilvēka biomam ir jāpārveidojas un prātam ari. Caur viņiem tiek šeit, matērijā iestrāvotas ļoti augstu vibrāciju enerģijas. Un viņi, atrodoties vienā telpā, savā starpā jau komunicē telepātiski, kā vienota apziņa. Kurā cits citu sajūt pilnībā. Un to apraksta arī grāmatā Tija Aleksander par nākotnes sabiedrību. Bet mēs viņus uzskatām par slimiem, tas ir skumji. Izstumjam kā jau visu citādo. Un tā mēs mācamies pieņemšanas mākslā. Kas ir vitāli svarīgi.

✍️Un vēl bija arī norādes uz individualitāti. Patiesībā šobrīd galvenais ir ieklausīties sevī, būt pašam. Tas arī iznesīs cauri pārejai sausām kājām. Varbūt pat nepamanīsim. Diemžēl dalīšana pa vibrāciju koridoriem jau ir sākusies un rit pilnā spēkā. Un jāiet savējā, jo nepaklausot sev un iepeldot citā celiņā, trāpīsi arī svešos noteikumos un parametros.

✍️Un es zinu, ka esam jaudīgi ikviens. Vājo un švako šeit nav. Es lepojos ar sevi un ar jums. Esam gaismas un tumsas līdzsvarotāji. Tie, kas iet pa priekšu. Mēs spējam sevī akumulēt milzīgus enerģiju apgabalus. Un tāpēc arī te esam. Kā bākas ceļotājiem. Kā lampas naktstauriņiem.

✍️Mēs kopā dzīvojam šai pasaulē❤️😊


Piebilde: Centrosomu jau esmu pieminējusi vienā no saviem pirmajiem ierakstiem šajā mājaslapā.

bottom of page