top of page

Dziedinošais maigums


Man daudzus gadus bija tikai viena sajūta - “un vijole raud žēli…” vienalga vai melodija bija priecīga vai bēdīga. Es raudāju gan iekšēji, sirdij sažņaudzoties, gan skaļā balsī, nespējot apturēt elsas.


💫Un vakar es pēkšņi sapratu, ka šis viss ir beidzies. Vijole dziedāja, skuma, mīlēja un lidoja. Tā vairs neraudāja. Vairs nebija skumju, zaudējuma, nodevības un pat nevaru vairs atcerēties tās daudzās ne…sajūtas. Tas bija fantastiski. Brīvība. Just patiesi un beidzot sajust sevi. Kā atspildzinošs ūdens malks tuksneša ceļotājam.


💫Un es esmu saņēmusi apliecinājumu, ka dziedināšana ir ne tikai iespējama, bet pilnīgi reāla. Tāda, kas maina fizisko realitāti, visu uztveri. Es neticēju, ka no šī visa var atbrīvoties. Es pat nezināju, kas tas ir, kas mani moka. Jo, kad iekšā vairs nav sāpju āķīša, kad pārdzīvojumos sadalītā dvēseles enerģiju atmiņa ir atkal savienota, kļuvusi mirdzoši tīra, tad arī ir un notiek patiesais radīšanas brīnums. Sevis jaunā piedzīvošanas brīnums.


💫Es nezinu, kad tad notika un tieši kura sesija vai prakse bija izšķiroša tieši vijoles gadījumā, jo gadu laikā ir darīts tik daudz, vai tas ir samīļotais iekšējais bērns vai sakrālās sievišķības atvēršanās vai vienkārši daudzo baiļu programmu atslēgumi, vai iepriekšējo dzīvju fragmentu savienošana vai kas cits no tā visa, ko esmu sevī atjaunojusi un savienojusi.


💫Jo prakses iet un nāk un sekas var būt un realitātē nokomplektēties pat ar ļoti lielu laika intervālu. Bet mums jau gribas savilkt to visu kopā ar pēdējiem notikumiem. Cilvēka atmiņa ir tik īsa. Kā zelta zivtiņai. Katru reizi brīnāmies par to pašu akmentiņu.


💫Tāpēc es nezinu, kad tieši un kas tieši ir devis rezultātu. Un tas pat nav svarīgi. Svarīgi ir, ka dvēseles pieredzes mācību stunda, kuru spoguļoja vijoles raudas, ir izieta, apgūta un iekšējā telpa ir atbrīvojusies. Sāpes un ciešanas vairs nav vajadzīgas, jo tās vienmēr ir kā aizsargs un barjera, lai nekad, nekad vairs nepieļautu sev tādu, radītu pieredzi. Un kad tas viss izšķīst paļāvības plūsmā, sirds var pilnībā un patiesi atvērties mīlestības radīšanas pieredzei.


💫Pateicībā sev un visiem, visiem palīgiem. Skolotājiem un pavadoņiem🙏😊

💫Tik tiešām IR un NOTIEK💁‍♀️


💖🙏


Inese:)

bottom of page