top of page

Mans Dzimtas spēks

Viena nedēļa pateicībā saviem senčiem.

4 meditāciju cikls.

Meditāciju cikla ideja un mērķis ir stiprināt saikni ar savu dzimtu. Izmantojot dažādas meditatīvas tehnikas, savienoties, apzināties un sajust savu potenciālu, enerģijas plūsmu, ko nesam sevī cauri paaudzēm, cauri gadsimtiem un laikmetiem. Sajust dzimtas dvēseļu vienojošos uzdevumus, programmas un enerģijas. Izlīdzināt enerģiju plūsmas, stabilizēt un līdzsvarot attiecības ar atsevišķiem dzimtas locekļiem. Atbrīvot sevī dažādu apzinātu un neapzinātu aizspriedumu blokus, kuri traucē pilnībā izjust spēcīgo senču pirmatnējās dzīvības enerģijas spēku. Aktivizēt sevī pirmatnējo kodolu, kas kā ozola zīle nes sevī visu nākotnes ozolu potenciālu.


Meditāciju cikls ir veidots saskaņā ar dabas ritmiem. Vēlā rudenī, brīdī pirms ziemas iestāšanās, ir miers un iekšēja gatavība, savienoties ar dzimtas enerģijām, atcerēties aizgājušās dvēseles un padomāt par savu ikdienas ritmu. Kur ir mans spēks? Vai esmu savā dzimtā iesakņojies? Kādi ir manas dzimtas stāsti? Ko es zinu par savas dzimtas vēsturi, cilvēkiem, Dvēselēm?


20.11.pl.12:00 Meditācija- Dzimtas koks.

Atvērsim savu sirdi ceļojumā Dzimtas koka lapotnē. Tur katrai dvēselei ir sava ligzda, izvīta no maigām mīlestības šķiedrām.

Meklēsim aizmirstos, atstātos, pazaudētos, izstumtos, nesaprastos un nepieņemtos. Mūsu dzimtas tukšās ligzdas. Ceļojums un katras dzimtas stāsts par sāpīgo un neatzīto. Ar savas sirds mīlestības gaismu vērsim vaļā aizslēgtās lādes un meklēsim savus dzimtas noslēpumus.


22.11.pl.19:00 Meditācija- Manas saknes debesīs.

Satiksimies ar savu sākotni- mātes un tēva dzimtu. Skatīsim un pētīsim kā šo enerģiju savienošanās ir radījušas mūs katru kā individuālu personību un kādi uzdevumi un talanti mums ir doti pūrā līdzi.


24.11.pl.19:00 Piedošanas meditācija.

Individuālie Dvēseļu uzdevumi un kontrakti dzimtas koka iekšienē. Iespēja un enerģiju potenciāls izlīdzināt un atrisināt kādas saistības ar konkrētiem radiniekiem vai jau aizgājušām dvēselēm.


26.11.pl.19:00 Pateicības rituāls dzimtai.

Būs nepieciešamas 10 svecītes vai smaržkociņi. Var izveidot mazu dzimtas altārīti ar fotogrāfijām vai kādām piemiņas lietām, ja vēlas.

Atceroties un pieminot iepriekšējās paaudzes, mēs godinām to cilvēku piemiņu, kas deva savu dzīvības enerģijas ieguldījumu tieši fiziskā plānā, lai mēs varētu šobrīd būt šeit. Būt cilvēki, būt iemiesotas dvēseles. Mēs atceramies sasniegumus, drosmi, mācību stundas, neveiksmes, prieka un laimes brīžus, visas tās spilgtās enerģiju, kas ir dāsni barojušas mūsu dzimtas koka saknes. Lai zaros, lapās un ziedos dzimtu jaunas dzīvības pilnas sākotnes. To apzinoties, mēs pateicībā noliecam galvu un aizlūdzam savā sirdī par katru dvēseli, kas ir ienākusi mūsu dzimtā, lai dotu savu īpašo starojumu, tādejādi darot mūsu dzimtas stipras, spēcīgas un krāsām bagātas. Mēs ar mīlestības un pateicības plūsmu atbrīvojam sevī visus blokus un slēptās traumas, piepildām ar apziņas gaismu tumšo noslēpumu kambarus. Un lūdzam, lai viss top gaišs, lai enerģija plūst, lai bezgalīgais Dvēseļu koks atkal atmirdz tīrā skaidrā mīlestības gaismā.


Mīlestībā,

Inese


Ps.

Mani var atrast sociālajos tīklos: FB, Instagram

Telegram kanāls: https://t.me/IneseGulbe




bottom of page